Ultimate Navy´s

 

b  IMG_4358    IMG_5262   17361953_10211633091399479_1777051310323956191_n

 

Om oss: Vi heter Jonna och Sebastian och vi bor i Ålstorp (Skåne) tillsammans med vår dotter Elise, vår son Jack och hundarna. Utöver kenneln jobbar vi som lärare och snickare.

Vårt hundintresse: (Jonna) Jag är uppvuxen med Foxterriers och terrier-raser har alltid legat mig varmt om hjärtat. Som liten hade jag allt från fiskar, hamstrar, kaniner, katter och hundar. Jag är en djurmänniska! Jag studerade tidigare medicin och biologi på Linnéuniversitetet där genetik blev mitt huvudintresse. Min moster/gudmor har sedan jag var väldigt liten, haft kennel och hon har varit en stor inspirationskälla för mig. Jag skaffade min första staffe Blake, 2012 och blev såld på rasen direkt. En gång staff, alltid staff! Sebastian är också uppvuxen med hund, främst bruksraser då hans föräldrar tränat och tävlat en hel del genom åren. Sebastian skaffade också sin förtsa staffe Pyra 2012. Våra vägar möttes 2013 på en hundutställning...

Kennelnamnet: Ultimate Navy´s. Jag vill föda upp ultimata staffar till just mina valpköpare.

Våra hundar: Mitt mål är att föda upp sunda och friska staffar, såväl mentalt som fysiskt. Alla våra hunar som går i avel är och lever som familjemedlemmar antingen hemma hos oss eller hos sina fodervädar! 

Utställning: Jag tycker att utställning är superkul och alla hundar i kenneln som lämpas för utställning kommer att ställas!

Valparna: Under de 3 första veckorna bor valparna inne i vårt sovrum med sin mamma, sedan flyttar de ut i en stor valphage där de får sakta men säkert undersöka och utforska nya miljöer. Alla våra valpar får bekanta sig med utomhusmiljön (vår trädgård), sommarvalpar har valphage både innomhus och utomhus. De blir även socialiserade med våra andra hemmahundar.

Våra Valpköpare: Vi ser gärna att våra valpar hamnar i hem där de får vara en familjemedlemmar. Vi vill att du/ni som valpköpare ska ha tänkt igenom ert valpköp noga och vara pålästa om rasen. Är man intresserad av att träna/tävla i diverse hundsporter så är det superkul men det är absolut inget tvång. Vi värderar en god kontakt med våra valpköpare och vill gärna följa hunden i såväl framgångar som motgångar!

Fodervärdar: Våra fodervärdar väljs ut med omsorg. Det är extra viktigt för oss att följa våra foderhundar då de skall känna sig trygga med oss och hemma hos oss!

Mat: Vi ger våra vuxna hundar James wellbeloved turkey and rice adult och alla valpar som är uppfödda hos oss får James wellbeloved turkey and rice puppy (torrfoder) samt VOM og hundemat (färskfoder)

Kosttillskott: Vi använder oss av kosttillskott till våra hundar från www.madebyswedencare.se